Kontakt

Faldensvej 23
9700 Brønderslev

Jes Svennum, Ejer
E-mail: jes@jphskade.dk
Tlf. +45 40 30 32 94

Kontakt

Faldensvej 23
9700 Brønderslev

Jes Svennum, Ejer
E-mail: jes@jphskade.dk
Tlf. +45 40 30 32 94

OVER 50 ÅRS ERFARING
JPH FORSIKRINGSSKADER ApS

JPH Forsikringsskader ApS er et rådgivende ingeniørfirma med sammenlagt over 50 års erfaring med håndtering af bygningsskader – herunder forsikringsskader.

Det hele startede som JPH Rådgivning i 1985 og firmaet blev senere opdelt i bl.a. JPH Forsikringsskader ApS som et led i et generationsskifte.

Vi sætter en ære i, at udføre et professionelt og troværdigt arbejde, og vores holdning er, at vi får det bedste resultat for kunden ved et godt og konstruktivt samarbejde.

Send os en besked

Du er velkommen til at sende os en besked. Du skal blot udfylde kontaktformularen, og vi vil svare dig hurtigst muligt.

  Da vi opdagede et problem i taget vores hus, som vi mistænkte var relateret til ejerskifteforsikring kontaktede vi JPH Forsikringsskader som vi havde fået anbefalet. Jes Svennum blev vores rådgiver og har guidet os igennem forløbet og sikret en god og fair løsning. Jes har under hele forløbet været konstruktiv og løsningsorienteret. Den tilgang blev udslagsgivende for at vi nåede godt i mål med en ellers meget kompleks sag.

  Mike Secher

  I en større skade som man intet ved om selv, er det guld værd at blive fulgt og hjulpet hele vejen af kompetente personer. Her er vi på allerbedste vis blevet hjulpet igennem og “holdt i hånden” -det har været en stor tryghed i hele processen. Helt uvurderligt og så på den fineste måde. Stor respekt for din måde at arbejde på.

  Anni Vilsgaard

  Hvis I nogensinde skulle komme ud for at have brandskade eller lign. kan vi af hele hjertet anbefale at få rådgivning af JPH Forsikringsskader. De har “holdt os i hånden” under hele processen og har været en helt uvurderlig hjælp og støtte. Lene og Erland Pedersen

  Lene Pedersen