Tåningvej, Skanderborg

JPH Forsikringsskader A/S var rådgiver i forbindelse med opgørelsen af en stormskade på en ladebygning  beliggende på Tåningvej 35, 8660 Skanderborg.

Skadelidte
Johan Koed-Jørgensen

Beliggenhed

Tåningvej 35, 8660 Skanderborg

Omfang

Ladebygning: 582 m² – totalskade

Rådgiver i forbindelse med forsikringsopgørelse

JPH Forsikringsskader A/S

Da vi opdagede et problem i taget vores hus, som vi mistænkte var relateret til ejerskifteforsikring kontaktede vi JPH Forsikringsskader som vi havde fået anbefalet. Jes Svennum blev vores rådgiver og har guidet os igennem forløbet og sikret en god og fair løsning. Jes har under hele forløbet været konstruktiv og løsningsorienteret. Den tilgang blev udslagsgivende for at vi nåede godt i mål med en ellers meget kompleks sag.

Mike Secher

I en større skade som man intet ved om selv, er det guld værd at blive fulgt og hjulpet hele vejen af kompetente personer. Her er vi på allerbedste vis blevet hjulpet igennem og “holdt i hånden” -det har været en stor tryghed i hele processen. Helt uvurderligt og så på den fineste måde. Stor respekt for din måde at arbejde på.

Anni Vilsgaard

Hvis I nogensinde skulle komme ud for at have brandskade eller lign. kan vi af hele hjertet anbefale at få rådgivning af JPH Forsikringsskader. De har “holdt os i hånden” under hele processen og har været en helt uvurderlig hjælp og støtte. Lene og Erland Pedersen

Lene Pedersen