Byggeskade

Vi får i JPH Forsikringsskader ApS ofte henvendelse fra folk som er ved at bygge hus, eller fornyligt er flyttet i et ny opført hus, der oplever problemer med, fugt, revner i murværk, utætheder etc.

Når eksempelvis private selv står for opførelsen af et byggeri, så opstår der i nogle tilfælde tvister med håndværkerne i forløbet. Vi bliver i den forbindelse ofte spurgt til råds omkring det udførte arbejde. Her gælder det om, at holde tungen lige i munden, da det her i mange tilfælde er afgørende, hvad der er aftalt imellem parterne. Ikke alle entreprenører er lige gode til at får udspecificeret det aftalte.

Hvis man oplever skader efter man er flyttet ind i det hus man selv har fået opført, så vil der ikke være en ejerskifteforsikring, som måske kunne dække, og ens bygningsforsikring vil som udgangspunkt heller ikke dække hvis det drejer sig om fejlkonstruktioner. I disse tilfælde så er JPH Forsikringsskader ApS behjælpelige med at undersøge evt. skader og årsagen til disse. Når skader og årsager er konstateret, så kan man tage fat på den entreprenør der har stået for opførelsen og forhåbentlig få løst problemer. Nogle af disse skader endes desværre også i retten.

Da vi opdagede et problem i taget vores hus, som vi mistænkte var relateret til ejerskifteforsikring kontaktede vi JPH Forsikringsskader som vi havde fået anbefalet. Jes Svennum blev vores rådgiver og har guidet os igennem forløbet og sikret en god og fair løsning. Jes har under hele forløbet været konstruktiv og løsningsorienteret. Den tilgang blev udslagsgivende for at vi nåede godt i mål med en ellers meget kompleks sag.

Mike Secher

I en større skade som man intet ved om selv, er det guld værd at blive fulgt og hjulpet hele vejen af kompetente personer. Her er vi på allerbedste vis blevet hjulpet igennem og “holdt i hånden” -det har været en stor tryghed i hele processen. Helt uvurderligt og så på den fineste måde. Stor respekt for din måde at arbejde på.

Anni Vilsgaard

Hvis I nogensinde skulle komme ud for at have brandskade eller lign. kan vi af hele hjertet anbefale at få rådgivning af JPH Forsikringsskader. De har “holdt os i hånden” under hele processen og har været en helt uvurderlig hjælp og støtte. Lene og Erland Pedersen

Lene Pedersen