Gl Århusvej, Viborg

JPH Forsikringsskader A/S udførte en skadegradberegning efter opmåling og registrering. Herefter udførte vi udbudsmateriale for indhentning af pris fra hovedentreprenører. Billigste pris = erstatningsopgørelsen + diverse tillæg såsom haveanlæg m.m.

Skadelidte
Thomas Jørgensen

Beliggenhed

Gl. Århusvej 85A, 8800 Viborg

Omfang

Beboelse med kælder og 1. sal: 117,5 m² – totalskadet

Rådgiver i forbindelse med forsikringsopgørelse

JPH Forsikringsskader A/S

Da vi opdagede et problem i taget vores hus, som vi mistænkte var relateret til ejerskifteforsikring kontaktede vi JPH Forsikringsskader som vi havde fået anbefalet. Jes Svennum blev vores rådgiver og har guidet os igennem forløbet og sikret en god og fair løsning. Jes har under hele forløbet været konstruktiv og løsningsorienteret. Den tilgang blev udslagsgivende for at vi nåede godt i mål med en ellers meget kompleks sag.

Mike Secher

I en større skade som man intet ved om selv, er det guld værd at blive fulgt og hjulpet hele vejen af kompetente personer. Her er vi på allerbedste vis blevet hjulpet igennem og “holdt i hånden” -det har været en stor tryghed i hele processen. Helt uvurderligt og så på den fineste måde. Stor respekt for din måde at arbejde på.

Anni Vilsgaard

Hvis I nogensinde skulle komme ud for at have brandskade eller lign. kan vi af hele hjertet anbefale at få rådgivning af JPH Forsikringsskader. De har “holdt os i hånden” under hele processen og har været en helt uvurderlig hjælp og støtte. Lene og Erland Pedersen

Lene Pedersen