Østergade 7A

4930 Maribo

Vi har foretaget opmåling og registrering af den nedbrændte bygning, og modtog foto af fra før branden. Udfra dette har vi lavet en tegning af den nedbrændte bygning som danner grundlag for erstatningen. Herefter har vi udført en mængde- og priskalkulation samt en skadegradberegning. Efter møder og forhandlinger med forsikringsselskabet er vi blevet enige om, at bygningen er mere end 50 % skadet, og er blevet enige om erstatning til genopførelse af en ny bygning.

Skadelidte
Dan Lykkegaard
Beliggenhed
Østergade 7A, 4930 Maribo
Omfang
Udlejningsejendom: 723 m² totalskade
Rådgiver i forbindelse med forsikringsopgørelse
JPH Forsikringsskader ApS

Da vi opdagede et problem i taget vores hus, som vi mistænkte var relateret til ejerskifteforsikring kontaktede vi JPH Forsikringsskader som vi havde fået anbefalet. Jes Svennum blev vores rådgiver og har guidet os igennem forløbet og sikret en god og fair løsning. Jes har under hele forløbet været konstruktiv og løsningsorienteret. Den tilgang blev udslagsgivende for at vi nåede godt i mål med en ellers meget kompleks sag.

Mike Secher

I en større skade som man intet ved om selv, er det guld værd at blive fulgt og hjulpet hele vejen af kompetente personer. Her er vi på allerbedste vis blevet hjulpet igennem og “holdt i hånden” -det har været en stor tryghed i hele processen. Helt uvurderligt og så på den fineste måde. Stor respekt for din måde at arbejde på.

Anni Vilsgaard

Hvis I nogensinde skulle komme ud for at have brandskade eller lign. kan vi af hele hjertet anbefale at få rådgivning af JPH Forsikringsskader. De har “holdt os i hånden” under hele processen og har været en helt uvurderlig hjælp og støtte. Lene og Erland Pedersen

Lene Pedersen