Vestergårdsvej, Elling

JPH Forsikringsskader ApS var rådgiver i forbindelse med opgørelsen af vandskaden på Vestergårdsvej 12, Elling, 9900 Frederikshavn.

Flere huse blev oversvømmet i oktober 2014, da Elling å efter kraftigt regnvejr gik over sine bredder.

Skadelidte
Charlotte Lyng og Anders Thomsen

Beliggenhed

Vestergårdsvej 12, Elling, 9900 Frederikshavn

Omfang

Beboelse: 166m² + udhus: 8m² – partiel skade.

Rådgiver i forbindelse med forsikringsopgørelse

JPH Forsikringsskader ApS

Da vi opdagede et problem i taget vores hus, som vi mistænkte var relateret til ejerskifteforsikring kontaktede vi JPH Forsikringsskader som vi havde fået anbefalet. Jes Svennum blev vores rådgiver og har guidet os igennem forløbet og sikret en god og fair løsning. Jes har under hele forløbet været konstruktiv og løsningsorienteret. Den tilgang blev udslagsgivende for at vi nåede godt i mål med en ellers meget kompleks sag.

Mike Secher

I en større skade som man intet ved om selv, er det guld værd at blive fulgt og hjulpet hele vejen af kompetente personer. Her er vi på allerbedste vis blevet hjulpet igennem og “holdt i hånden” -det har været en stor tryghed i hele processen. Helt uvurderligt og så på den fineste måde. Stor respekt for din måde at arbejde på.

Anni Vilsgaard

Hvis I nogensinde skulle komme ud for at have brandskade eller lign. kan vi af hele hjertet anbefale at få rådgivning af JPH Forsikringsskader. De har “holdt os i hånden” under hele processen og har været en helt uvurderlig hjælp og støtte. Lene og Erland Pedersen

Lene Pedersen